APARTMANI BIJELIĆ

 

Nekaj o nas...

 

kuca1.jpg

Dovoli nam nekaj besed o nas


Apartmani koje iznajmljujemo nalaze se u našoj obiteljskoj kući u Resniku, naselju smještenom u neposrednoj blizini Trogira i svega dvadesetak kilometara od najvećeg dalmatinskog grada - Splita. Do nas je veoma lako doći automobilom ili autobusom, a putujete li avionom svidjeti će vam se blizina Zračne luke Split.
 
Odlučite li odmor provesti kod nas, sigurno ćete se dobro zabaviti i odmoriti. U neposrednoj blizini je uređena plaža, sportski tereni, restoran i trgovina. Želite li vidjeti povjesne i kulturne znamenitosti ovoga kraja poželjeti ćete posjetiti mnoga atraktivna izletišta u blizini. Mi ćemo vas o tome rado savjetovati!
 
Specifičan položaj Kaštelanske rivijere omogućava Vam da iz ugodnog smještaja Apartmana Bijelić krenete na niz zanimljivih izleta, a ukoliko ste željni kupanja i odmora na moru izaberite neku od brojnih atraktivnih plaža i kupališta u blizini. 
 
Osim vlastitog prijevoza, na raspolaganju Vam je desetak rent-a-car agencija, Hrvatske željeznice, autobusni kolodvor u Splitu i Trogiru, Trajektna luka u Splitu sa trajektnim i brzim linijama na sve obližnje otoke, Zračna luka Split - Kaštela gdje zaljubljenici u letenje mogu krenuti na panoramske letove malim avionima, te rent-a -bike i rent-a-scooter agencije. 

 


Na udaljenosti od samo nekoliko kilometara od Apartmana Bijelić nalaze se gradovi Split, Solin i Trogir , poznati po bogatoj kulturnoj i arheološkoj baštini. Istaknimo samo Dioklecijanovu palaću u Splitu, park šumu Marjan, ruševine drevne Salone... 
 
Osim spomenutih gradova, za posjet preporučujemo Nacinalni park Krka, znamenitu Klišku tvrđavu, preljepu spilju Vranjaču, grad Sinj poznat po tradicionalnoj viteškoj igri Alci, koja se održava u kolovozu svake godine, zatim Omiš gradić na ušću rijeke Cetine, te prekrasno izletište Radmanove mlinice u njegovoj neposrednoj blizini. 
 
Od ostalih atraktivnih sadržaja ljubiteljima vodenih sportova preporučujemo rafting na rijeci Cetini , ljubiteljima jedrenja na raspolaganju su nautičke marine u Splitu, Kaštelima, Trogiru i Šibenskoj Rogoznici, a onima koje zanima teatar na usluzi je Hrvatsko narodno kazalište u Splitu. 
 
I za kraj, ljubiteljima planina zanimljive sadržaje i atraktivne izlete ponuditi će Planinarsko društvo Mosor, dok zaljubljenici u astronomiju mogu posjetiti i Zvjezdano selo na brdu Mosor poviše Splita. 


Bodite naši gostje to poletje in boste prišli k nam zopet !


(c) Apartmani Bijelić, vl.Ivo i Jasminka Bijelić, Put Resnika bb,Kaštel Štafilić, ivo.bijelic@gmail.com, www.dalmatia-accomodation.com